Over Leo Music & Audio

Leo Music & Audio is bijna 50 jaar een begrip in Oost- Groningen. De zeer ruim opgezette winkel is door zijn ligging goed te bereiken voor iedereen. Vaak parkeergelegenheid recht voor de deur en anders lopen we graag even met uw aankoop mee naar de auto. De winkel is sterk servicegericht en kenmerkt zich in de grote verscheidenheid aan producten en mogelijkheden.

Door de ruime opzet van de winkel hebben we verschillende area’s, met voor ieder wat wils. Voor in de winkel kunnen toetsenisten naar hartenlust instrumenten uitproberen, aan de zijkant kan de drummer vinden wat hij zoekt. Verder naar achteren, in een lagergelegen gedeelte staan verschillende elektrische gitaren en versterkers speelklaar opgesteld, zodat je de winkel verlaat met dat wat je écht graag wilt hebben.

Naast splinternieuwe instrumenten en apparatuur onderscheidt Leo Music & Audio zich in het aanbod tweedehands instrumenten. Dat maakt een bezoekje aan onze winkel zo leuk; je weet nooit wat je tegenkomt. Een prachtige Telecaster in die ene speciale uitvoering, of een (digitale) piano voor een wel heel vriendelijk prijsje. Doordat wij vaak instrumenten inruilen kan je maar zo allerlei verrassende pareltjes tegenkomen.

In de loop der jaren is de winkel behoorlijk uitgebreid en beschikt nu over 600m2 muziekplezier. Iedereen kan bij ons terecht voor een eerlijk en gedegen advies, marktconforme prijzen en goede service. Naast het verkopen van instrumenten en aanverwante artikelen is de technische service afdeling een begrip. Vele instrumenten met de meest uiteenlopende problemen worden hier vakkundig gerepareerd.

Kom eens kijken bij Leo Music!